Madlavning; Sådan undgår du at fedte din skærm til
Under madlavningen er det svært at undgå at få grisede fingre. Tjekker du lige din mobil, kan dette betyde, at din skærm pludselig er smurt ind i tomatsovs. En tomatsovsbefængt mobil kan være irriterende at håndtere, og så er det faktisk også temmelig uhygiejnisk at røre sin telefon for meget i køkkenet.
Invester i et armbåndsur
Overfladen på din mobil er fyldt med utrolig mange bakterier. Hvis du har fat i din telefon og efterfølgende hakker grøntsager, vil det altså sige, at mange af disse bakterier ryger direkte ned i din mad. Derfor er det i virkeligheden mest hygiejnisk helt at pakke din telefon væk under madlavningen.
Problemet er blot, at din telefon bliver brugt til så mange forskellige ting. For eksempel er det ofte her, at man tjekker klokken. Hvis du vil undgå at låse din telefon op en milliard gange for at se, hvad klokken er, er det derfor en god idé at investere i et armbåndsur. I denne artikel kan du læse, hvorfor et herreur er en god gave til din far.
Sørg for at opskriften er tilgængelig
En anden grund til, at mange mennesker har fat i deres mobil under madlavning er, at de følger en opskrift online. Hvis dette er tilfældet, kan det være smart at sørge for, at telefonen ikke går på låseskærm. Er opskriften konstant fremme på skærmen, skal du nemlig ikke hele tiden låse din mobil op.
Samtidig er det en god idé at lægge din mobil et praktisk sted fra starten af. Dermed undgår du, at du hele tiden skal flytte rundt på din mobil, fordi den kommer i vejen for gryder og skærebræt.
Ved hjælp af armbåndsur og anti-låsefunktioner kan du altså lade din telefon ligge under madlavningen. På den måde slipper du måde for fedtet skærm og bakteriefyldte hænder.