Indret dit hjem ideelt for hele familien

ANNONCE

Vi kender formentlig godt det der med, at vores behov og præferencer ændres over tid. Ofte sker det i takt med forandringer af væsentlige faktorer såsom familieforøgelse, jobskift, alder og civilstatus. Disse behov er især væsentlige at imøde komme i vores hjem, det er trods alt der, vi helst skal føle os alle bedst tilpas. Men mange børnefamilier finder det enormt udfordrende, at møde både små og stores behov i dagligdagen – derfor kan man være nødt til at tænke i utraditionelle indretningsløsninger.

Lad os tage udgangspunkt i en familie med en far der vil have en vinkælder og et fitnessrum, en mor der arbejder hjemmefra og derfor kræver eget kontor samt to børn, der skal have hver deres værelse. Ideelt set, særligt hvis børnene er helt små, bør alle soveværelse ligge på samme etager – på den måde undgår man som forældre at skulle rende op og ned ad trapper, hvis børnene vågner om natten. På samme etage bør mindst ét stort badeværelse være placeret.

Alt efter husets størrelse kan man så med fordel samle gæste og opholds-delen i stueetagen. Disse rum tæller køkken, stue, måske spisestue og gæsteværelse samt helst også et gæstebadeværelse. Herved slipper man for at have besøgende til at bruge overetagen og ens private badeværelse.

Og nu til kontoret, som former mors arbejdsplads. Her har hun brug for ro, så hun kan koncentrere sig om at udtænke nye idéer, skrive, være kreativ, lave faktura skabelon open office og hvad ellers hendes liste med gøremål byder på. Et kontor kan ideelt set placeres i kælderen, langt væk fra larmen i huset. Meget passende kan fars vinkælder og motionsrum også få plads på denne etage. Og hvem ved, når børnene bliver større, kan det være de skal have værelser her måske tilmed med egen indgang? Netop derfor er det vigtigt, at ens hjem kan ændres løbende, så det tilpasses hele familiens behov. Husk at tænke det ind i jeres overvejelser, hvis I overveje at flytte eller påbegynde nybyg. På den måde får I glæde af huset længst muligt tid.