3 tips – Sådan sparer du penge når du flytter

ANNONCE

Når du skal flytte, så skal du huske at holde igen med alle de store udgifter der føler med en flytning. Hvis du har set luksusfælden før, så kan du også se hvor mange der falder i flyttefælden og derved får en masse gæld fordi de flytter og ikke tænker på at de koster så mange penge at flytte.

Ikke køb internet du ikke bruger

Mange gange så vælger man det internet som er i huset eller lejligheden som man flytter ind i, men det er en dum ide at gøre i starten. Det gør nemlig at du får en periode hvor du ofte kommer til at betale dobbelt fordi du har 2 adresser mens du flytter dine ting. Køb i stedet et mobilt bredbånd som du kan medbringe selv, og på den måde så betaler du kun et abonnement i stedet for to.

Køb brugte flyttekasser

Ja, man kan sagtens købe brugte flyttekasser selv om de er lavet af pap. De holder nemlig rigtig godt og kan bruges mange gange. Du skal dog lægge mærke til om de er fugtige når du køber dem, da du nemlig ofte kan ende med dårlige kasser fordi de har stået i fugtige kældre eller lignende som papkasserne ikke kan holde til.

Brug ikke flyttemænd

Du skal ikke bruge flyttemænd hvis du gerne vil spare penge på din flytning. De koster ofte 500 kroner i timen og så er de heller ikke lige så påpasselige med dine ting som du selv er. Det er dog en god ide at invitere venner og bekendte til at hjælpe dig med din flytning, hvor du eksempelvis kan give pizza og øl som tak for hjælpen. Men det er langt billigere end flyttemænd som ofte koster 5000+ kroner for en flytning.