Indret dit soveværelse med disse simple tips

ANNONCE

Soveværelset er et af de steder, hvor du bruger mest tid i løbet af livet, og derfor skal det hele selvfølgelig være perfekt fra top til tå. Meget af din tid går naturligvis med søvn, men soveværelset skal stadig være indrettet på en hyggelig samt funktionel måde. Det er i mange tilfælde lettere sagt end gjort, og derfor kommer vi her i teksten med råd, som spænder vidt. Vi kommer omkring skydelåger på mål til garderoben, planter, sengen og meget mere. Lyder det spændende, og kunne du godt bruge lidt inspiration, er det med at pudse læsebrillerne og kigge med her.

Skydelåger på mål til din garderobe

Skydedøre har i en længere periode haft en pause fra modebilledet, når det kommer til soveværelset, men nu er de vendt tilbage flottere og mere funktionelle end tidligere. For det første kan du nu få skydelåger på mål, hvorfor du altid kan tilpasse dem, så de passer til dit rum. Du er ikke længere bundet op på en standard, men nu er det muligt at skræddersy dem, så de passer til perfektion i dit soveværelse. For det andet har de på designfronten ligeledes vundet indpas i danske hjem.

Skydelåger passer ind i den minimalistiske stil, hvorfor de nærmest er skabt til soveværelset, hvor det hele gerne må være simpelt indrettet. Endvidere er det også muligt at få skydedøre på mål i et utal af materialer samt design, og det er kun din fantasi, der sætter grænser, når du skal på jagt.

På det praktiske plan er det ydermere en løsning, der passer ind i soveværelset – specielt hvis det allerede kniber med pladsen. Den store fordel er, at dørene ikke kommer til at være i vejen for dig, men du skubber dem blot til side. På den måde undgår du spildplads ved at skulle indrette rummet efter en dør, der åbner ud mod dig. Har du ikke allerede skydelåger i hjemmet, så klik her, hvor du kan læse om flere fordele samt finde prisen på dit næste garderobeskab.

Den rette seng samt sengetøj

Det er naturligvis vigtigt, at du har en seng, der er komfortabel, så du hver nat får den bedste søvn, men derudover skal den også se godt ud. Kører du en minimalistisk stil i soveværelset, skal du fjerne gavlen – den skal pakkes langt væk. Den fylder unødvendigt, og så kan det hurtigt blive et forstyrrende element i din indretning.
Når det kommer til sengetøjet, er det ligeledes vigtigt, at du holder den simple stil. Du skal ikke blande for mange farver og nuancer, men hold det i stedet simpelt og enkelt, da det vil give det bedste indtryk, når man træder ind i rummet.

Gør rummet lyst

I modebilledet lige nu er trenden for det første, at soveværelset skal indrettes på en minimalistisk måde, men derudover må rummet gerne være meget lyst. Naturligvis ikke når du skal sove, hvorfor du skal have anskaffet nogle mørklægningsgardiner til vinduerne, men når du ikke sover derinde, må det gerne virke rummeligt, og det hjælper lys på. Netop derfor vil det være godt at bruge farven hvid til dine skydedøre, samt have nogle lagner der ligeledes har en hvid farve – og selvfølgelig må væggene også gerne være hvide. Der er mange måder, hvorpå du kan få det til at virke lysere, men farven hvid samt store vinduespartier i soveværelset er altså en god start. Det lyse rum har vundet frem som følge af den rummelighed, det medfører, men også på grund af det simple og behagelige design.

Få noget grønt ind i soveværelset

Du skal ikke gøre soveværelset til en jungle, men har du nogle grønne planter i et par hvide vaser, vil det passe godt til de ovenstående råd. Planter har tilmed en unik effekt på boligindretning, og de kan i mange tilfælde være med til at sætte den famøse prik over i’et. De ser flotte ud, men de medvirker også til et godt og sundt indeklima, og det er et must, hvis du skal have en god søvn hver nat.

Det er ikke altid nemt at indrette soveværelset, men her har du nogle simple råd, du kan tage til dig, når du går i gang med dit soveværelsesprojekt.