Børnefødselsdag? Tre gode gaveidéer til små prinsesser

ANNONCE

Det er en fryd at være mor til små børn, men de fleste forældre kan forhåbentligt hurtigt blive enige om, at det er relativt dyr fornøjelse. Tøj, mad og legetøj er ingenlunde gratis – især ikke, hvis det hele skal være fra kendte og populære mærker. Børn er heldigvis ganske kreative, når det kommer til gaveønsker, og der plejer som regel at være rigeligt at vælge imellem på ønskesedlen. Det er dog ikke altid, at gaverne er realistiske, og derfor kan det være nødvendigt at være opfindsom, når det kommer til gaver til børn. Er opfindsomhed ikke din stærkeste side? Fortvivl ej – i denne artikel finder du tre forslag til gaveidéer til din lille prinsesse, som hun garanti vil sætte pris på. Du finder både gaveforslag til de helt små, men også til de lidt ældre piger, der måske er begyndt i skole.

Skab hygge og stemning med hjemmesko

Hjemmesko eller futter er på ingen måde forbeholdt den ældre generation, snarere tværtimod. Det er en genial gave, som både har et praktisk formål og emmer af komfort. For det første ser dit barn endnu sødere ud i de små, nydelige sko, der kan fås i mange forskellige farver og former. Hvorfor ikke give din lille øjesten et sæt hjemmesko i lyserød med små stjerner? Hun vil se bedårende ud. For det andet er hjemmesko netop designet til afslapning og råhygge. Skoene er ofte blødere og har en bedre pasform til lige netop dit barns fødder, og det kan være tiltrængt efter en lang dag i børnehave eller institution. Vil du gerne forkæle dit barn med et sæt flotte og billige hjemmesko? På denne side finder du et stort udvalg af hjemmesko fra det anerkendte børnemærke Bisgaard.

Et flot skørt i smukke farver

Ingen prinsesse uden et prinsesseskørt! Der findes heldigvis et væld af flotte skørter til små piger, der er nydelige og yndige – den eneste ulempe er sådan set, at det bliver noget nær umuligt at stå for dit barn, hvilket egentlig kan være svært uanset hvad. Vil du gerne sørge for, at din pige virkelig føler sig som en prinsesse, er et flot skørt i lyserød eller lyseblåt et godt valg, hvis du ikke har råd til et kæmpe prinsesseslot til flere millioner kroner.

Måske et kæledyr?

Det sidste forslag er en smule vovet, men ikke desto mindre bliver du med garanti en populær mor eller far, såfremt du overrasker dit barn med et kæledyr. Børn elsker dyr, og der findes vel ikke den prinsesse, som ikke drømmer om at eje en hest eller pony. Det er en forholdsvis stor gave, og det kræver, at du har plads og råd til mad, pleje, vaccinationer og lignende – alternativt kan du betale andre for at stå for pasning og fodring. Føler du, at en hest måske er lige i overkanten, kan mindre bestemt også gøre det. Måske en hundehvalp eller kattekilling? Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi og pladsen, der sætter grænsen.