Køb møbler online og spar penge

ANNONCE

Du ved sikkert allerede at der hvor du kan spare mest, er ved at handle online. Der er bare mange muligheder og en større konkurrence på internettet, når det kommer til tilbud.

Men ligesom med tøj, måske endda lidt værre, så er det ikke altid rart at købe det online. Dét med at vi ikke står, ser og afprøver den ting vi vil have inden vi køber den, er noget der afholder os fra det – selvom vi altså kan spare en del.

Kend målene

Det er fint nok hvis der står nogle tal der skal fortælle hvor stor møblet er, men det er de færreste der på øjemål ved hvor dyb en sofa på 90 centimeter virkelig er, når man kigger rundt i et lokale.

Hvis det er målene der afholder dig fra det, så kan du med stor fordel begynde at lære det. Få dig en tommestok, og begynd at måle op. Alternativt kan du stille ting ved hjørner, og ligesom danne en omrids af møblets størrelse, så du har lettere ved at se det for dig.

Find den i en butik

Alternativt, kan du se om du kan finde samme møbel i en fysisk butik. På denne måde kan du også lige prøve den af inden du taster de magiske pengecifre på dit dankort.

Det er vigtigt at det ikke er på grund af målene, at du vælger ikke at spare en masse penge på dine møbler.

Så meget kan du spare

Grunden til at det er så meget billigere at handle online er, at der er ikke de samme omkostninger for virksomheden, som hvis de havde en fysisk butik. Der er altså ikke alverdens udgifter der skal være en del af deres dækningsbidrag (der skal inddække deres udgifter).

Det er ikke unormalt at virksomheder der alene består af en webshop, har en normalpris der er 25% lavere end i den fysiske butik.

Det gør altså at du kan få kvalitetsmøbler til Ikea-priser.

Husk

Hvis du er bange for at du bliver snydt, så vil du altid kunne lave en indsigelse gennem din bank, så du får pengene tilbage. OG et kviklån kommer du langt med, når du mangler penge til dit indkøb. Læs mere omkring de mange forskellige kviklån her.