Mad til studenterkørslen

ANNONCE

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med Halifax, amok.as og byensspiseguide.dk

Når du har knoklet dig igennem nogle hårde studieår med alt fra samfundsfag og matematik til erhvervsøkonomi og kinesisk, kan du lang om længe kalde dig student. Når alle afleveringerne, studiefesterne og de afsluttende eksamener er veloverståede, kan du se frem til studentertiden, der ikke er kendt for at gå stille for sig. Studentertiden er nemlig kulminationen på dine teenageår, inden du for alvor bliver sluppet løs i de voksnes rækker. Som student kan du se frem til mange gode studenterfester, og derudover ser rigtig mange også frem til studenterkørslen. Her kører I rundt mellem hinandens hjem for at fejre, at huerne endelig er i hus. Øl og godt humør er ofte på menuen, når en flok festglade studenter kommer kørende, men derudover kan det være svært at vurdere, hvad der skal serveres. Når hele klassen melder sin ankomst, kan du med fordel servere en anretning, hvor alle bliver mætte i en sådan grad, at der stadig er plads til pølsehorn, alkohol og andre gode ting.

Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af maden til studenterkørslen, kunne burgere være et forslag med bid i. Hvad end du foretrækker den klassiske, den krydrede, den snaskede, den veganske eller en helt femte type, kan du med fordel bestille burgere fra Halifax. Halifax er en af markedets førende burgerrestauranter, hvor du altid finder burgere til enhver smag. Find Halifax her, og få de velsmagende burgere leveret og serveret direkte til din hoveddør.

Gå amok på din studenterkørsel

Når maden til studenterkørslen er på plads, er det tid til at kigge efter en vogn, der kan køre jer fra sted til sted. Og det er vigtigt at være i god tid – sæson 2018 er allerede i fuld gang, og hvis din klasse gerne vil have en bil med det bedste udstyr, bør du bestille inden længe. Når du er tidligt ude, kan du også være heldig at finde vogne til særligt gode priser, og så er der pludselig råd til mere af alt det sjove.

Dagen(e) med studenterkørsel er tid, som de fleste ser frem til med glæde og forventning, og derfor er det blandt vigtigt med gode omgivelser under turen. Selvom turen hovedsageligt går ud på fest, er det vigtigt at sidde komfortabelt, så alle kan holde til at køre i lang tid ad gangen. Under studenterkørslen er det på mange måder en god ide at være godt forberedt. Skal I eksempelvis have mulighed for at stå op under turen, er det også vigtigt at tænke på højden af vognen, så sikkerheden fortsat er i top. Der findes mange forskellige studentervogne, og derfor kan I altid vælge en variant, der passer til jeres klasse. Find din studenterkørsel her, og gå amok til den største fest!

Ønsker man derimod at spise ude, efter at den lange kørsel er endt, så kan man f.eks. vælge en af de mange spisesteder, som tager i mod store selvskaber. Der er flere af disse i landets større byer som f.eks. Århus, Esbjerg, Odense eller Aalborg.