Sådan fik vi mere trafik til bloggen

ANNONCE

Når man starter ud som blogger, som er det første man gerne vil have, en rigtig flot blog. Så snart man har fået sat sig ind i WordPress og fundet det rette design, lavet enkelte smårettelser, fundet det næste design – så flyttes fokus hurtigt fra dette og over på trafikken.

For hvad er det bloggere rigtig gerne til vil have til deres blog? Det er selvfølgelig et par faste følgere, et par kommentarer og en helveds masse trafik. Og selvom der ikke er noget ”quick fix” hertil, så hjælper det selvfølgelig ikke blot at undgå emnet. For du kan sagtens gøre noget for. at få de faste følgere og kommentarer du ønsker.

Trafik - vej

Selvom vi ikke er nogle af de store bloggere, som får flere tusinde besøgende om dagen, så har vi dog en fin portion besøgende som vi er stolte af. Vi har selv brugt en smule tid på at opbygge disse, men de tips herunder.

Kommenter, kommenter og kommenter

Din første trafik er ofte andre bloggere, og det er slet ikke dårligt. Denne trafik er nemlig personer som allerede ved noget omkring blogging, og herved er gode til at smide kommentarer.

Derfor skal du allerede fra starten finde en masse bloggere, og ligge en kommentar hos dem jævnligt. Det gælder om at gøre opmærksom på sig selv, så der skal være godt fyld i disse (hver gang). På sigt vil de kommer over på din blog, og hvis de kan lide hvad de ser, så skal de nok ligge en kommentar hos dig ligeså.

Skriv det rigtige indhold

At skrive det rigtig indehold er både vigtigt ift. de besøgende du får, men også ift. det som man kalder SEO. Selvom det ikke er noget vi har brugt meget tid på, så forstår vi det således, at hvis du skriver indhold som folk søger på, så kan de finde dig på google.

Men det er vigtigt at skrive det rigtige indhold, som dine nye læsere har lyst til at læse og evt. dele. Derfor skal du bruge meget tid på, at finde den helt rigtige skrivestil etc. Læs også dette indlæg på Unitate.dk, hvor de kommer med 10 ideer til blogindlæg der skaber trafik: http://unitate.dk/10-ideer-til-blogindlaeg-der-skaber-trafik/

Vær aktiv i forums og grupper

Selvom det måske ikke er noget særlig mange gør længere, så er det en nem måde at skabe trafik på. Du skal simpelthen finde forums og grupper (f.eks. på Facebook), og være aktiv deri. Og når der så kommer f.eks. spørgsmål som du har svaret på, så kan du være behjælpelig og evt. dele et link til din blog eller blot skrive hilsen Maria fra bloggenmednavnet.dk.

Er du f.eks. en boligblogger, så kan det være en ide at være medlem af f.eks. For Alle Os Der Elsker Indretning og er dit fokus på indretning i børn højde, så kan gruppen Børneværelset være en ide.