Lagersalg og outlet giver de gode priser

(sponsoreret indhold)

Her kommer lige ugens tips, som går ud på at finde det billige boligtilbehør og møbler igennem lagersalg og outlets. F.eks. har jeg selv sparet 45% på min sofa, kun grundet at dette havde været en demo-model i 1-2 måneder.

Det gode ved denne situation var, at jeg ikke kunne se forskel på dette og de andre. Der var selvfølgelig tale om en sofa af god kvalitet, således slid etc. slet ikke kunne forekomme på denne korte tid.

I de store danske byer afholdes der ofte lagersalg, hvor store boligbrands som f.eks. By Nord, Hay, By Lassen, Royal Copenhagen afholder deres egne lagersalg. Herudover findes der også ”blandings-lagersalg”, hvor du finder produkter fra en række af disse brands, samlet under ét tag.

bolig outlet _ lagersalg

Helt ligesom indenfor tøj branchen, så findes disse lagersalg og outlets på fysiske placeringer rundt omkring i landet – og ny kommer hele tiden tid. Det gælder blot om at holde øje med, hvor de er at finde tæt på dig.

Selvom disse lagersalg og outlets (når vi snakker bolig) ofte er at finde i de fysiske butikker, så kan faktisk også findes online. Tjek f.eks. listen over bolig outlet ved Outlet-tour.dk, hvor der fremvises outlets hos en række af de store danske webshops (Bahne, Room21 etc.).

Har du et tip til at finde boligprodukter og møbler til billige penge? Så smid endelige en kommentar herunder, så kan vi hjælpe hinanden.